Onze materialen

Welke materialen gebruiken wij?

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen die voldoen aan de richtlijnen voor verkeersborden, WIU borden en omleidingsborden. We leggen je graag uit welke materialen we precies gebruiken. Klik op het component om meer informatie te lezen over het materiaal. 

Verkeersbord

Onze verkeersborden, omleidingsborden en WIU borden worden gemaakt van  Dibond®. Dit is een aluminium paneel wat bestaat uit meerdere lagen. In het midden van twee lagen aluminium zit een sterke laag kunststof. Door gebruik te maken van meerdere lagen is het product licht maar toch enorm sterk. Het grote voordeel van een Dibond® verkeersbord vergeleken met een traditioneel aluminium verkeersbord is dat het een stuk goedkoper is. Onze Dibond® borden leveren we met een witte of gele achtergrond waarbij je de optie hebt om reflecterend folie toe te voegen. 

Reflectiefolie

Wanneer tijdens het ontwerpen kiest om jouw ontwerp te laten maken inclusief verkeersbord kun je wit of geel reflecterend folie toevoegen. Dit reflecterende folie is gemaakt van hoogwaardig materiaal conform de CROW tijdelijke verkeer maatregelen met een reflectieklasse 3. De borden zijn dus goed zichtbaar voor het verkeer in het donker. 

Stickerfolie

Ons zelfklevende stickerfolie is gemakkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. De lijm is waterbestending en het folie kan tegen een stootje. We leveren de zwarte sticker-laag precies op maat wat het aanbrengen op het verkeersbord erg eenvoudig maakt. Bestel je jouw ontwerp inclusief bord, dan bevestigen wij de sticker uiteraard alvast voor je. 

Stickerfolie kan binnen drie maanden verwijderd worden van het verkeersbord. Na deze periode hecht de lijm sterker en kan het verwijderen schade opleveren aan de (reflecterende) onderlaag van het bord. 

Anti-grafitti coating

Om jouw verkeersbord extra duurzaam en vandalisme proof te maken kun je er voor kiezen om anti-graffiti coating toe te voegen. Dit is een speciale coating die er voor zorgt dat de graffiti niet kan binden met de onderlaag en dus niet jouw bord kan beschadigen. Een anti-graffiti coating kun je toevoegen wanneer je jouw ontwerp besteld inclusief verkeersbord. De toeslag hierop is 50% van het bestelbedrag.