Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar onze levertijden, garantievoorwaarden of heb je vragen over onze ontwerptool? Grote kans dat je hier het antwoord tussen vindt! Mocht je meer hulp nodig hebben of toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons. Onze contact gegevens vind je op onze contactpagina.

Normale bestellingen handelen wij af binnen drie werkdagen. Je kunt jouw product, wanneer dit voor 16:00 uur is geplaatst op de derde werkdag na 12:00 uur ophalen op onze locatie

Heeft de bestelling spoed? Geef dit dan aan bij het plaatsen van de bestelling. Wanneer je de bestelling voor 16:00 uur afrond in de webshop kun je deze de volgende werkdag na 12:00 uur ophalen. 

Moet de bestelling al eerder af zijn? Geef dit aan tijdens het bestellen en we zorgen ervoor dat jouw product voor 10:00 uur al klaar ligt. Hier hanteren wij wel een extra toeslag voor van €75,- . 

Bestellingen kunnen altijd binnen drie werkdagen opgehaald worden op onze locatie. Wil je jouw bestelling via de post ontvangen, dan is dit mogelijk tegen een bijbetaling van €25,- . Wij bieden de bestelling binnen drie werkdagen aan bij de leverancier. De levertijden van het pakket zijn daarna afhankelijk van de leverancier. 

Na het leveren van de bestelling bieden wij drie maanden garantie op het product. Normale slijtage aan het product en schade die is ontstaan door het zelf aanbrengen van stickers vallen hier echter niet onder. Uitgebreide informatie over onze garantievoorwaarden kun je lezen in onze algemene voorwaarden

Stickerfolie en letteropdruk kan altijd verwijderd worden, maar de lijm van de stickers hechten na drie maanden sterker dan de periode hiervoor. Daarom kan het verwijderen van stickerfolie na drie maanden schade opleveren aan de onderlaag op het bord.

Wanneer je een bestelling plaatst inclusief bord, plaatsen we jouw ontwerp op een Dibond® plaat. Hierop kun je een reflecterend folie laten aanbrengen met een reflectieklasse 3. 

Een los ontwerp maken we precies op maat op zelfklevend stickerfolie. Hierdoor is het gemakkelijk zelf aan te brengen op het juiste formaat verkeersbord. Meer informatie over onze materialen kun je hier lezen. 

Wanneer je bovenin de menubalk klikt op "ontwerp jouw verkeersbord" kom je in de designtool. Aan de linkerkant zie je de specificaties die je kunt aanpassen zoals het formaat, de vorm, de kleur en andere opties. Rechts zie je jouw design waar je op kunt klikken om tekst en iconen toe te voegen. 

Heb je hulp nodig met het ontwerpen van jouw verkeersbord? Bel dan naar +31 183 513 854 voor hulp bij het ontwerpen.